v/a - Funky Kingston: Reggae dance floor grooves 1968-74

Etusivu > CD:t > Kokoelmat

v/a - Funky Kingston: Reggae dance floor grooves 1968-74
Valm. tuotekoodi
Toimitusaika alk.
5-15 pv
Toimituskulut alk.
12,90 €
sis. ALV 24,00 %

1. Funky Kingston by Toots & The Maytals
2. Soul Revival by Zap Pow
3. Sister Big Stuff by Tomorrow's Children
4. Reggae Stuff (Funky Stuff) by The Chosen Few
5. Look-Ka-Py-Py by Lloyd Charmers, The Hippy Boys
6. Splendour Splash by The Jay Boys
7. Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye) by The Pioneers
8. Is It Because I'm Black by Ken Boothe
9. Woman Of The Ghetto by Phyllis Dillon
10. Jungle Lion by Lee Scratch Perry, The Upsetters
11. Ball Of Confusion by A Darker Shade Of Black
12. Cloud Nine by Carl Dawkins, The Wailers (Reggae)
13. Papa Was A Rolling Stone by The Pioneers
14. War by Tomorrow's Children
15. Stop The War Now by Lloyd Parks
16. Soul Almighty by Bob Marley & The Wailers
17. Shaft by Lloyd Charmers
18. Funky Beat by Lloyd Williams
19. Do Your Thing by The Chosen Few
20. Funky Funky by Toots & The Maytals